Tort Rose Passion

Tort Rose Passion

Cod produs: 162

39 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeti compozitia

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

149 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Acest tort e în primul rând despre prima impresie. Cu alte cuvinte, vrei să transmiți un anumit mesaj, o anumită emoție, încă de la prima vedere. Trandafirii au fost și vor rămâne mereu cel mai bun mesager al iubirii, iar când acest mesager completeaza un tort a cărei compoziție o poți alege în funcție de preferințe, reprezintă o oportunitate perfectă de a te face "auzit".

Alergeni:
gluten albus de ou lapte fructe de padure capsuni nuci alune arahide
Componente:
Pasta de zahar
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Nu există nici o impresie. Adaugă tu una.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord