Nu ezitați să ne contactați 0785609332

Tort Ciocolată cu cafea

Tort Ciocolată cu cafea

Cod produs: 142

68 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

139 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Vă recomandăm cu încredere tortul de ciocolată cu cafea, datorită aspectului impresionant prin glazura de ciocolată neagră și fructe care oferă eleganță dar în același timp, dezvăluie discret contrastul plin de savoare din combinația de la interior a blatului de cacao, crema de cafea și crema de ciocolată. Cu un astfel de tort vei putea spune un altfel de "bună dimineața". 

Alergeni:
gluten albus de ou lapte fructe de padure nuci alune
Componente:
Ciocolata neagra, Blat cacao, Crema ciocolata
Forma:
Dreptunghiular
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Nu există nici o impresie. Adaugă tu una.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord