Tort Mousse cu Fructe de Pădure

Tort Mousse cu Fructe de Pădure

Cod produs: 45

1517 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

139 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Vrei să o impresionezi? Va ține minte cu siguranță o astfel de surpriză dulce. Combinația, absolut delicioasă, între mousse-ul de ciocolată și mousse-ul de fructe este echilibrată perfect de blatul de cacao, de fructele și ciocolata neagră care formează decorul. 

Ciocolata neagră care îmbracă tortul, alături de aroma intensă a fructelor, vor face acest desert absolut impresionant și delicios.

Alergeni:
gluten albus de ou lapte zmeura fructe de padure
Componente:
Blat cacao, Mousse ciocolata neagra, Mousse zmeura, Ciocolata neagra, Fructe de padure
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Nitu Cristian 16 August 2023

Nu am cuvinte decat la superlativ.Am avut placerea sa comand un tort pentru ziua unui copil ,dintr-un centru de copii.Am sunat dupa incheierea programului.Indeea este ca tot colectivul sa mobilizat exemplar.Si au livrat personal,extra program.Multumesc in numele copiilor pe care i-ati facut fericiti.Multumesc personalului din Iasi.Recomand cu incredere.

Nicoleta Cojanu 23 Martie 2023

Împreună cu echipa dvs.am reușit sa fac o surpriza tatălui meu,ați fost punctuali,ați răspuns cerințelor mele,recomand cu încredere.Va mulțumim!

Anca Mitrea 17 Februarie 2023

Serviciu de incredere. M-au ajutat sa-i fac o surpriza bunicii mele de la mii de kilometri.Recomand.

Daniela Nita 13 Septembrie 2021

Tortul a fost de vis! Profesioniști din toate punctele de vedere.

Adriana Ciorba 9 Septembrie 2021

Un tort absolut delicios!!! Arata exceptional, de gust nu mai vorbesc zse topea in gura. Raspuns prompt la mesaje, livrarea prompta. Totul de Nota 10 . Recomand 100%!

Roxana Doarbes 15 Aprilie 2021

Acest tort a fost savurat de intreaga familie si a raspuns perfect asteptarilor. Foarte multumita de calitatea serviciilor :

Florentina 16 Mai 2020

Delicios tortul. Recomand cu incredere. Multumesc pentru promptitudine.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord