Termeni și condiții

1. Definiții

1.1. Operator: S.C. CLICK SOFT S.R.L. (denumit în continuare “operator”) având CIF RO 15976750, înregistrată la Registrul Comerțului cu J12/3472/2003, cu sediul în Clinicilor, nr. 24, loc. Cluj - Napoca, jud. Cluj și cont IBAN RON: RO58BTRL01301202U28746XX, EUR: RO33BTRL01304202U28746XX, GBP: RO31BTRLGBPCRT00U2874602, USD: RO33BTRLUSDCRT00U2874601 deschis la Banca Transilvania este proprietar al www.torterie.ro . De asemenea termenii de „noi” sau „nostru” se referă la operatorul acestui Site.

1.2. Site: www.torterie.ro este denumit în continuare “Site”. În acest document, prin termenul de "Site" se înțelege și se face referință la orice parte a Site-ului și/sau a conținutului acestuia.

1.3. Utilizator: Orice persoană fizică sau juridică care intră pe Site pentru a-l vizualiza, a efectua o tranzacție,  a folosi serviciile de pe Site sau a ne contacta se va numi în continuare “utilizator”

1.4. Terț: Orice colaborator sau furnizor al Site-ului se va numi în continuare „terț”

 

2. Obiectul și Acceptarea Termenilor și condițiilor

2.1. Accesul dumneavoastră și utilizarea Site-ului nostru sunt supuse și reglementate de legile și regulamentele în vigoare. Vă rugăm să citiți acești Termeni și condiții cu atenție. Dacă nu sunteți de acord cu aceștia, vă rugăm să nu folosiți Site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați Site-ul nostru, vom considera că ați acceptat acești Termeni și condiții.

2.2. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări în orice moment Site-ului nostru și Termenilor și condițiilor prin postarea pe Site-ul nostru, fără o notificare prealabilă. Dacă accesați sau utilizați acest Site se va considera că ați fost de acord cu Termenii și condițiile publicați pe Site-ul nostru la momentul vizitei dumneavoastră.

 

3. Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate o puteți citi accesând link-ul de aici. Prin utilizarea Site-ului nostru, se consideră că sunteți de acord cu această politică.

 

4. Produsele de pe www.torterie.ro

Operatorul acestui Site nu deține cofetării sau laboratoare proprii, de produse de cofetarie și/sau patiserie. Toate produsele prezentate pe acest Site sunt facute de cofetării/laboratoare de cofetărie partenere pe baza comenzilor pe care Operatorul le preia in numele SC Easy Print Direct SRL, 30587676, care le trimite fiecărei cofetării/laborator aferent localității unde doriți să fie livrate produsele noastre.

 

5. Prețuri

Prețurile de pe site includ TVA. Clientul va plăti contravaloarea produselor și tariful de livrare (unde este cazul) exact cum este afișat pe Site și nu există alte taxe ascunse. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețul produselor sau tarifele de livrare fără o notificare prealabilă.

 

6. Comenzi și Termeni de livrare

În funcție de tortul ales, termenul de livrare al comenzii poate să fie de 8 ore sau 24 de ore. Se pot plasa comenzi pe Torterie.ro în orice moment al zilei, în funcție de ora plasării comenzii și de tortul ales, o să vă apară data și intervalul orar de livrare cel mai rapid. Comenzile se livrează în intervalul orar 9 - 20, de luni până vineri. Termenele de livrare pot varia însă din motive independente de Torterie.ro, de exemplu, în cazul în care destinatarul nu este acasă și dorește să îi fie livrat tortul la o altă oră sau un alt interval sau accesul la adresă este îngreunat.

 

7. Plată comenzi

Comenzile plasate pe Site se vor plăti cu card bancar prin intermediul Banca Transilvania, moment în care va trebui să completați datele de pe cardul dumneavoastră, pe o pagina dedicată, securizată, astfel ca datele dumneavoastră vor fi în siguranță. Cardurile acceptate sunt VISA, VISA Electron, Mastercard și Maestro.

 

8. Anulare comenzi și politică de retur

În cazul în care, tortul comandat de dumneavoastră nu corespunde cu ceea ce ați comandat dumneavoastră sau a suferit modificări din cauza transportului, puteți returna produsul fără probleme și vi se vor returna banii integral. Trebuie ținut cont totuși că torturile sunt făcute manual, nu există șabloane, și astfel torturile nu pot fi întotdeauna identice cu poza de pe site. Culoarea de pe torturi s-ar putea să aibe nuanțe diferite din cauza setărilor monitorului. Diferențele sunt însă mici și nu influnețează aspectul deosebit al tortului.  

Comenzile se pot anula doar în cazul în care nu s-a început prepararea tortului. În cazul în care solicitați anularea comenzii în timp util, înainte cu 8 ore sau 24 de ore în funcție de tort, comanda dumneavoastră se va anula și veți primi suma plătită, integral, înapoi.

 

9. Drept de Autor și Software, Proprietate

Site-ul nostru, conținutul acestuia, (design-ul, textul, grafica, logo-urile, imaginile și alte aspecte legate de Site) sunt protejate de regulile drepturilor de autor și alte legi de proprietate intelectuală în vigoare și reprezintă proprietatea S.C. CLICK SOFT S.R.L.

Toate programele software utilizate pe acest Site sunt proprietatea S.C. CLICK SOFT S.R.L. Conținutul software-ului și elaborarea lui sunt protejate de legile privind dreptul de autor. Orice altă utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afișarea sau executarea conținutului acestui site fără consimțământul prealabil scris al S.C. CLICK SOFT S.R.L. este interzis.

 

10. Utilizarea Site-ului nostru

Nu aveți voie: să duplicați, vindeți, reproduceți, copiați, distribuiți sau să exploatați Site-ul, fără a obține acordul nostru scris în prealabil; să copiați listele de produse sau descrierile de pe Site; sau să utilizați unelte de colectare a datelor, roboți sau alte unelte asemănătoare de colectare de date.

Este interzis abuzul Site-ului nostru prin introducerea cu bună știință de viruși sau alte materiale, dăunătoare tehnologic, pentru a obține acces neautorizat pe Site-ul nostru, sau pur și simplu . O încălcare a acestei dispoziții poate constitui infracțiune și este posibil să vă raportăm autorităților competente pentru astfel de acte, pentru a ne recupera daunele suferite.

Este dreptul nostru de a anula sau suspenda oricând accesul pe Site-ul nostru, dacă considerăm că acțiunile dumneavoastră pe Site-ul nostru sunt contradictorii cu acești Termeni și condiții sau pot provoca daune Site-ului.

 

11. Link-uri către Site-ul nostru

Puteți crea un link către Site-ul nostru de pe un alt site sau document fără acordul nostru scris în prealabil doar dacă acest link indeplinește următoarele condiții:

11.1 Nu implică faptul că aprobăm produsele sau serviciile dumneavoastră sau oricare dintre produsele sau serviciile site-ului pe care inserați link-ul către Site-ul nostru;

11.2 Nu este plasat pe un site care are un conținut ilegal, amenințător, defăimător, obscen, pornografic sau profanator sau care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infracțiune sau o încălcare a oricărei

11.3 Nu ne prezintă într-o manieră falsă, înșelătoare, sau în mod ofensator.

Este dreptul nostru de a solicita oricând, pentru orice motiv, ca orice link pe care îl creați spre Site-ul nostru de pe un alt site sau document să fie eliminat. În acest caz vă vom trimite prin e-mail o notificare de ștergere a link-ului, la orice adresă de e-mail furnizată pe site-ul dvs. La primirea unei notificări de la noi, veți elimina link-ul în termen de trei (3) zile și nu veți mai include un alt link spre Site pe site-ul dumneavoastră sau pe site-ul unei persoane asociate cu dumneavoastră.

 

12. Excluderi și Limitare de Răspundere

Nu avem nici o obligație de a actualiza informațiile de pe Site-ul nostru, cu excepția cazului în care se prevede altfel în legislația în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a modifica, edita, șterge, suspenda sau întrerupe, temporar sau permanent, Site-ul nostru și/sau informațiile, materialele, produsele și/sau serviciile disponibile prin acesta.

Nu suntem  răspunzători în nici un fel de orice neplăceri care pot să apară accesul sau utilizarea Site-ului nostru, atâta vreme cât este respectată legislația în vigoare. Această excludere se aplică, dar nu se limitează la: pierderi cauzate de indisponibilitatea Site-ului sau a defectelor tehnice ale Site-ului; pierderea de date; pierderi cauzate de viruși sau alte materiale dăunătoare tehnologic; pierderi rezultate din împrejurări independente de voința noastră și pierderi care nu sunt previzibile în mod rezonabil.

 

13. Alte dispoziții

Renunțare: Nici o renunțare a noastră de la oricare dintre prevederile acestor Termeni și condiții nu va produce efecte dacă nu se specifică în mod expres că este o renunțare și dacă nu sunteți notificat în scris.

Nulitate: În cazul în care o instanță sau autoritate competentă decide că oricare dintre dispozițiile acestor Termeni și condiții este invalidă, ilegală sau inaplicabilă conform legii aplicabile, această dispoziție va fi modificată și interpretată astfel încât să se realizeze cel mai bine obiectivele dispoziției inițiale în măsura permisă de lege. Restul dispozițiilor vor rămâne în vigoare.

 

14. Reclamații (inclusiv reclamații privind drepturile de autor) privind contribuțiile utilizatorilor

Dacă le acordăm utilizatorilor posibilitatea de a posta conținut sau comentarii sau de a prezenta materiale pentru publicare în diverse zone ale Site-ul nostru, nu putem cunoaște conținutul fiecărui comentariu sau recenzie afișată pe Site-ul nostru. Ne desfășurăm activitatea pe principiul de "notificare și eliminare". În cazul în care considerați că orice comentariu sau recenzie afișată pe Site-ul nostru conține o declarație defăimătoare, constituie o încălcare a drepturilor de autor sau a altor drepturi, vă rugăm să ne semnalați imediat acest lucru în scris sau prin e-mail la Serviciul Clienți la datele de contact afișate pe Site-ul nostru și, dacă este posibil, să ne oferiți materiale care să dovedească reclamația dumneavoastră.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord