Nu ezitați să ne contactați 0785609332

Despre noi - Cofetarie online Torterie.ro

Cofetăria online Torterie.ro este cel mai nou și mai performant marketplace din România, dedicat torturilor, este o platformă prin intermediul căreia clienții pot comanda torturi online cu livrare în orice județ al țării, o garanție, pentru clienți, a calității produselor și serviciilor.

Torterie.ro s-a născut din dorința de a veni în întâmpinarea celor care din diferite motive, nu pot participa la unele evenimente din viața celor apropiați, fie că este vorba de o zi de naștere sau o aniversare, dar totuși vor să își facă simțită prezența comandând un tort online.  Livrarea torturilor în toate județele României este un proiect prin care dorim să livrăm torturi la domiciliul clientului oriunde în România. Comanda unui tort online elimină timpii pierduți cu deplasările la cofetării pe de o parte și faptul că nu puteți duce dumneavastră personal tortul la locație pe de altă parte, noi rezolvând această problemă print-o simplă comandă de tort pe care o puteți face pe site foarte ușor.

Fie că este vorba de un tort aniversar sau un tort personalizat, un tort ca și cadou, este potrivit pentru fiecare, indiferent de vârtsă, sex sau religie :), cel care îl primește bucurându-se că le-ați îndulcit ziua.

Comandă torturi online la domiciliu sau în orice locație unde se află destinatarul în momentul livrării tortului, este un serviciu pe care ne-am propus să îl dezvoltăm până în cele mai mici detalii astfel să vă putem livra tortul în cel mai scurt timp și la cea mai bună calitate.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord