Datele de livrare

Pentru ca un tort să ajungă la domiciliu în data și mai ales în intervalul orar ales de dumneavoastră, este nevoie ca datele de livrare furnizate de dumneavoastră să îndeplinească anumite condiții, și anume:

Condițiile de livrare

Livrarea torturilor la domiciliu se face astfel ca acestea să ajungă în cea mai bună stare la dumneavoastră și respectând normele în vigoare legate de această perioadă pandemică.
În aceste condiții, livrarea se asigură până la adresa destinatarului, nu până la ușa acestuia. În cazuri excepționale, când destinatarul este o persoană în vârstă sau cu dizabilități, este nevoie să specificați acest lucru atunci când plasați comanda, în rubrica Alte precizari, pe care o găsiți după ce adăugați produsul în cos și atunci vom face tot posibilul pentru a livra tortul la ușa destinatarului.
Torturile se livrază în data și intervalul orar ales în pagina tortului, în câmpul “Alegeți localitatea de destinație”, respectiv în modulul “Alege data și intervalul”. Nu putem garanta livrarea tortului la domiciliu într-o altă dată sau în alt interval orar specificat în câmpul “Alte precizări”, decât dacă s-a stabilit acest lucru cu un operator Torterie.ro, pe unul din canalele de comunicare cu noi, telefonic, whatsapp sau facebook.

Taxa de livrare

Pentru fiecare livrare de tort la domiciliu se percepe o taxă care se calculează în funcție de localitatea unde urmează a fi livrat tortul. Localitatea după care se calculează taxa de livrare este cea trecută în câmpul “Alegeți localitatea de destinație” . În cazul în care, la adresa de livrare se trece o altă localitate decât cea trecută în câmpul  “Alege localitatea de destinație”, se poate ajunge în situația de a nu se putea face livrarea.
Taxa de livrare o puteți afla intrând pe pagina unui produs, selectând localitatea de livrare și apoi data și intervalul de livrare.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord