Întrebări frecvente comandă torturi online

 

Întrebări frecvente legate de comanda de torturi și condiții de păstrare și consum

a)     Sunt alergic. Cum aflu care sunt alergenii pe care îi conține tortul?

În pagina produsului sub poza tortului se afla informațiile despre tort unde găsiți descrierea tortului, componentele din care este făcut și alergenii pe care îi conține. Tot acolo puteți vedea dacă tortul este de post sau facut din componente bio

 

b)     Sunt nou pe site. Ce trebuie să fac pentru a comanda tort online?

Dacă doriti să plasați o comandă pentru un tort online la domiciliu, trebuie să urmați pașii descriși în pagina Cum cumpăr? pe care o puteți accesa dând click aici. Trei minute durează plasarea comenzii, din momentul în care începeți să plasați comanda și până ajunge la noi, după care prin serviciul nostru de livrare torturi la domiciliu, ne vom ocupa ca tortul să ajungă la destinatar la data și în intervalul dorit de dumneavoastră.

 

c)      În cât timp va fi livrat tortul la destinatar?

În funcție de tortul pe care îl alegeți, localitatea de livrare și ora la care plasați comanda, îl putem livra fie în aceeași zi fie în 24ore sau 48orei, în intervalul orar de livrare cel mai apropiat, disponibil. Intervalele de livrare tort online sunt diferite, în funcție de ziua și localitatea unde doriți să fie livrat tortul. Puteți afla care sunt aceste intervale de livrare după ce în pagina de produs, alegeți prima data localitatea unde doriți să livrăm tortul și apoi apăsați butonul "Alege data și intervalul" 

 

d)     În ce localități pot comanda torturi?

Livrăm torturi în toate județele țării, în localitățile pe care le puteți vedea dând click aici dar dacă doriți să livrăm un tort într-o altă localitate, ne puteți contacta la numărul de telefon 0785 609 332 și voi încerca să găsesc o modalitate de a livra tortul acolo. 

 

e)     În afara teritoriului României livrați torturi?

Comandă torturi online se poate face din orice colț al lumii dar livrări facem momentan doar pe teritoriul României.

 

f)       Se pot comanda torturi doar online sau și prin telefon?

Comandă torturile la domiciliu indiferent de modalitatea prin care dorești, fie prin telefon la numărul pe care îl găsiți pe site, fie că o plasați direct pe site-ul nostru. În oricare din situații noi vă stăm la dispoziție cu orice informații aveți nevoie pentru a gasi tortul care vi se potrivește cel mai bine și a plasa comanda cât mai rapid și mai ușor.

 

g)     Cum pot să plătesc comanda dacă nu sunt în Romania?

Indiferent unde vă aflați puteți plăti prin virament bancar sau cu cardul. Cardurie acceptate sunt VISA sau Mastercard. Cardurile Maestro nu sunt acceptate.

 

h)     Primesc și factură după ce fac comanda?

După ce plasați comanda vi se va emite o factură proformă urmând ca după ce se livrează tortul la domiciliu sau la locația pe care ați trecut-o în comandă, să vi se emită și factura fiscală aferentă comenzii.

 

i)       Pot să trimit tortul anonim?

Putem livra tortul în numele dumneavoastră, fără să vă divulgăm identitatea, decât cu acordul dumneavoastră. Pentru aceasta va trebui ca atunci când plasați comanda pe tort, după ce ați introdus datele de livrare (la cine și unde anume doriți să livrăm tortul) să bifați căsuța “Doresc livrare anonimă”

 

j)       Dacă destinatarul nu se află la adresa de livrare, ce se va întâmpla cu tortul?

Având în vedere că torturile sunt produse perisabile și necesită manipulare cu mare atenție și în condiții care să nu afecteze calitatea și integritatea tortului, înainte de a se face livrarea, destinatarul va fi contactat, pentru a ne asigura că se află la adresa de destinație sau să ne comunice noua adresă la care se află. Imediat după livrare însă tortul va trebui fie pus la păstrare la temperaturi cuprinse între 2 și 8 grade fie, dacă nu există această posibilitate, să fie consumat imediat pentru a nu își pierde proprietățile alimentare.

 

k)     În cât timp de la livrare trebuie consumat tortul?

Tortul poate fi consumat fie imediat ce s-a livrat fie păstrat la temperaturi cuprinse între 2 și 8 grade unde poate fi ținut timp de 48 ore după care trebuie cosumat

 

l)   Torturile sunt însoțite de certificate de conformitate?

La cerere torturile pot fi insoțite și de certificatul de conformitate.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord