Contact

Contact Cofetărie online Torterie.ro

 

Comandă torturi online este tot ceea ce e suficient să faci iar noi vom livra torturile la adresa, data și intervalul orar ales de voi, în orice județ din România. Pentru noi livrarea torturilor la domiciliul clientului inseamnă și “livrarea” zâmbetelor ce apar odată cu primirea unui astfel de cadou dulce.

Pentru aceasta serviciul de suport clienți Torterie.ro îți stă în permanență la dispoziție pentru orice fel de întrebări ai sau orice fel de ajutor ai nevoie pentru a înfrumuseța ziua cuiva într-un mod cât mai plăcut, mai dulce, prin livrarea unui tort deosebit. Așteptăm cu drag atât sugestiile cât și propunerile sau ideile tale, cu ajutorul cărora să ne îmbunătățim în permanență serviciile și produsele și astfel să fim cât mai aproape de dorințele tale.

Ne poți contacta fără probleme fie la numărul de telefon 0785 609 332 fie folosind formularul de mai jos. Îți vom răspunde cu drag și împreună vom căuta cea mai bună soluție care să corespundă nevoilor tale.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord