Tort Amandină

Tort Amandină

Cod produs: 29

368 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

129 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Cu Tortul Amandină vei impresiona și pe cel mai tradiționalist degustator de torturi. Blatul subțire de cacao, îmbinat cu crema de ciocolată și îmbrăcat în aceeași cremă savuroasă și fondantul de cacao, vor forma un tort clasic dar în aceeași măsură un tort plin de savoare.

Alergeni:
gluten albus de ou lapte
Componente:
Blat cacao, Crema ciocolata, Sos alb
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Roxana 8 Martie 2023

Tortul Amandină a fost foarte apreciat de cei dragi. Sunt foarte mulțumită de serviciile Torteriei si ma bucur ca ne oferă o soluție pentru a-i bucura pe cei dragi de la distanța. Cu siguranța voi comanda tot aici bunătăți si pe viitor. Mulțumesc Torterie.Ro!

Tatiana Cristea 26 August 2020

Am comandat un tort amandina si suntem foarte incantati de gust, aspect si promptitudine. Cu siguranta o sa ne indulcim la fiecare eveniment cu torturile de la dvs. Multumim!

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord