Nu ezitați să ne contactați 0785609332

Tort cu Decor Floral

Tort cu Decor Floral

Cod produs: 65

39 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeti compozitia

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

129 Lei/kg cu TVA inclus

Informații despre produs

Descriere:

Vrei să îi dăruiești flori? Sau să inspiri primăvară? Sau doar prospețimea unui nou început? Alege tortul cu decor floral. Cofetarii noștri vor pregăti cu multă dăruire combinația aleasă de tine și decoratorii vor confecționa cu măiestrie flori de culori intense, astfel încât să impresionezi fără greșeală.

Componente:
Pasta de zahar
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot să difere și pot fi proaspete sau congelate.
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză iar modul de preparare poate să difere în funcție de laboratorul din zona localității de livrare. Culorile pot să difere și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului.
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h.
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Nu există nici o impresie. Adaugă tu una.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord