Tort Iaurt cu Fructe

Tort Iaurt cu Fructe

Cod produs: 39

212 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

129 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Ne dorim să satisfacem gusturile tuturor clienților noștri. Tortul de iaurt cu fructe va fi unul dintre deserturile cele mai ușoare și totuși care să satisfacă dorința puternică de dulce.

Conținutul din blat alb fin și crema de iaurt cu fructe de pădure, va fi completat de frișca naturală care îmbracă tortul alături de aceleași fructe savuroase de pădure. 

Alergeni:
lapte fructe de padure migdale arahide
Componente:
Blat alb, Crema iaurt cu fructe de padure, Gel de fructe, Frisca, Fructe de padure, Fulgi migdale, Cirese confiate
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Nu există nici o impresie. Adaugă tu una.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord