Tort Sweet Love

Tort Sweet Love

Cod produs: 160

69 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeti compozitia

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

149 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

E impresionant câte putem spune fără cuvinte! Acest tort nu face excepție când e vorba să îți exprimi dragostea într-un mod cât se poate de dulce, de minunat chiar dacă persoana iubită nu e lângă tine. 

Poți alege oricare din compozițiile disponibile, cu care să îți completezi mesajul, să îți transmiți semntimentele într-un mod deosebit.  

Alergeni:
gluten albus de ou lapte fructe de padure capsuni nuci alune arahide
Componente:
Pasta de zahar
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Nu există nici o impresie. Adaugă tu una.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord