Tort Sticks cu Ciocolată și Fructe

Tort Sticks cu Ciocolată și Fructe

Cod produs: 77

386 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeti compozitia

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

159 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Un tort cu un decor absolut special! Îți lăsăm ție ocazia să alegi combinația de tort care se potrivește cel mai bine cu gusturile persoanei căreia vrei să îi dăruiești acest tort iar noi ne lăsăm amprenta asupra decorului. Un decor cu sticks cu ciocolată și fructe cu siguranță va impresiona fără greș.

În extrasezon, vom folosi fructe congelate.

Componente:
Fructe de sezon, Gel de fructe
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Doina gourier 27 Septembrie 2021

Tortul a fost livrat in ziua si la ora programata. Cu toate ca sint departe am simtit emotia surprizei.. Tort ptr 16 persoane care a incintat pe toti ca aspect si la gust. Fac reclama la prietene care si elle la rindul lor o sa faca surprize familiei. Eu va multumesc si va doresc mult succes si nu uitati serviciul si calitatea sa fie primordial.

gourier doina 18 Septembrie 2021

sint foarte nerabdatoare sa se livreze tortul ptr a transforma surpriza intr -un moment de bucurie!! este o acttiune formidabila Torterie multumesc

nicoleta moraru 10 Septembrie 2021

Va Multumesc ca avem posibilitatea sa aducem zâmbetul cuiva drag chiar dacă suntem departe .prin torturile dumneavoastră minunate putem îndulci și surprinde plăcut persoanele dragi !!va multumesc frumos pentru serviciile impecabile care le oferiți clienților din întreaga lume !!

Monica Daniela Oprea 10 Septembrie 2021

Tortul a fost exccelent ! va multumim.

Doina Stoica 8 Iunie 2020

Am comandat de doua ori pana acum - excelent si tortul si serviciul! Multumim!!!

Alexa 15 Mai 2020

Multumim frumos pt.tort.Persoana a primit tortul la ora si ziua selectatā.Aratā superb si recomand si la alte persiane.O zi frumoasā vā doresc.

Ada Matei 16 Aprilie 2020

Serviciu impecabil ! De la plasarea comenzii pana la livrarea acesteia. Produse de o calitate exceptionala. De asemenea, personalul a dat dovada de profesionalism fiind dispusi sa raspunda la orice intrebare. Recomand cu toata increderea.

Simona 3 Septembrie 2019

Mulțumesc pentru surpriza delicioasa! Super profi!

Bianca Olariu 6 Iunie 2019

Va mulțumesc mult! Persoanele au primit tortul în ziua și în intervalul orar selectat și arata super! Ar trebui sa va faceți mai multa publicitate pentru ca oferiți super servicii! Eu va voi recomanda de acum înainte, in orice caz! O zi frumoasa!

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord