Tort Trio de ciocolată

Tort Trio de ciocolată

Cod produs: 156

129 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

139 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Iubitorii de ciocolată vor adora acest tort, având în compoziție trei feluri de ciocolatăa căror aroma este accentuată prin realizarea cremei sub formă de mousse de ciocolată neagră, mousse de ciocolată cu lapte și mousse de ciocolată albă. Tortul e savuros și ușor datorită mousse-uluidar și datorită fructelor care decorează tortul.

Alergeni:
gluten albus de ou lapte fructe de padure nuci alune arahide
Componente:
Blat cacao, Mousse ciocolata alba, Mousse ciocolata cu lapte, Mousse ciocolata neagra, Fructe de sezon
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Nu există nici o impresie. Adaugă tu una.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord