Nu ezitați să ne contactați 0785609332

Tort cu Trandafiri Roșii

Tort cu Trandafiri Roșii

Cod produs: 81

128 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeti compozitia

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

159 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Tortul cu decor de marțipan alb și trandafiri roșii denotă în același timp eleganță și stil.

Îl poți alege atăt pentru o ocazie protocolară cât și când vrei să îi transmiți sinecerele tale sentimente persoanei iubite. În plus ai posibilitatea să alegi tu sortimentul de tort care consideri că va avea cel mai mare impact asupra celei sau celui care îl primește.

Alergeni:
albus de ou lapte
Componente:
Pasta de zahar
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Olaru Monica 10 Iunie 2021

Doresc sa va transmit un mesaj de recunoștință pentru tortul livrat mamei mele. A ajuns exact la timpul promis, arată exact ca in pozele de pe situl dumneavoastră, si familia imi confirma ca are un gust delicios. Sunt la mare distanța de părinți, si ma bucur enorm ca am putut trimite un cadou de acest fel. Mi-ați făcut o bucurie, si am sa revin cu o comanda noua pentru următoarea aniversare din familie!

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord