Tort Inimă

Tort Inimă

Cod produs: 73

760 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeti compozitia

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

149 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Ce ocazie poate fi mai potrivită să aduci zâmbete și gânduri dulci decât cea mai neașteptată zi?! :) Te invităm să comanzi un tort în formă de inimă pentru această zi specială. Îi vei dărui inima ta în cea mai dulce formă și cu cel mai inedit cadou. Patiserii noștri vor pregăti cu migală un tort din îngrediente atent alese.

Alege ce compoziție să aibă tortul și noi îi vom da savoare prin forma de inimă concepută special pentru a-ți arăta dragostea. Decorul alb și florile de trandafir, făcute cu măiestrie de decoratorii noștri, vor încânta orice privire. Comandă acum și persoana iubită îl va primi la adresa indicată de tine.

Componente:
Pasta de zahar
Forma:
Inima
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Adrian 19 Ianuarie 2022

Acum plasez pt a 2 oara și sunt foarte mulțumit de serviciile oferite și de gust

Elena Sudit 25 Iunie 2021

Este a treia comanda pe care o plasez si sunt foarte multumita de serviciile pe care le oferiti si preturile pe care le aveti! Tineti-o tot asa!

Laura I. 12 Octombrie 2020

Inca nu am aflat detalii despre gust, dar ca aspect si livrare, totul este la superlativ, arata chiar mai bine decat cel de pe site. Sunteti o binecuvantare!

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord