Tort Oreo

Tort Oreo

Cod produs: 158

87 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

139 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Gustul e unul binecunoscut de la mic la mare, datorită blatului de cacao și a cremei de frișcă cu ciocolată albă și oreo. Acest tort vine cu un mesaj tocmai datorită aromei de oreo, care pentru fiecare poate să însemne ceva diferit: bucurie și naivitate copilărească, contrastele care se atrag, gust dulce-amărui sau, de ce nu, ne duce cu gandul la o amintire din copilărie.

Rămâne la alegerea ta ce mesaj vrei să transmiți prin acest tort, tot ce trebuie este să-l comanzi și să îți pui mesajul tău pe el.

Alergeni:
gluten albus de ou lapte fructe de padure capsuni nuci alune arahide
Componente:
Blat cacao, Ciocolata alba
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Nu există nici o impresie. Adaugă tu una.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord