Tort Marchiza

Tort Marchiza

Cod produs: 146

512 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

129 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Pentru cunoscătorii gustului prăjiturii cu același nume, tortul Marchiza e menit sa aiba aspectul aniversar a ceea ce inseamnă tortul în sina, dar în aceeași măsură să aducă savoare combinației dulce-acrișor a cremei de ciocolată și a vișinelor, echilibrată de blatul de cacao însiropat. Decorul e unul clasic dar plin de aceeași savoare ca și conținutul, datorită glazurii de ciocolată, crema de ciocolată și a notelor discrete de acrișor pe care le oferă vișinele.

Alergeni:
gluten albus de ou lapte fructe de padure nuci alune arahide
Componente:
Ciocolata neagra, Blat cacao, Crema ciocolata, Visine
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Nu există nici o impresie. Adaugă tu una.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord