Tort Vanilie cu Fructe

Tort Vanilie cu Fructe

Cod produs: 31

468 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

129 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Dacă vrei să o cucerești cu un tort plin de stil și un gust plin de savoare, noi îți recomandăm să alegi tortul de vanilie cu fructe. Conținutul tortului din blat alb, crema de vanilie, în combinație cu fructe, aduc prospețime și savoare.

Î-l livrăm acasă, îmbrăcat în fulgi de migdale sau arahide și fructe de sezon, astfel să facem surpriza plină de culoare și încântare.

Alergeni:
gluten albus de ou lapte fructe de padure migdale alune arahide
Componente:
Blat alb, Crema vanilie, Fructe de padure, Fulgi migdale
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Ionelia Vochineci 30 Septembrie 2021

Cu stima si respect, va multumesc ptr corectitudinea de care dati dovada toata echipa.Parintii mei au fost profund impresionati de surpriza facuta. Tortul este extraordinal,delicios. Mult succes in continuare

Cristina Barbu 7 Ianuarie 2021

Tortul este foarte bun si serviciile ireprosabile! Bravo!

Alexandra Marin 10 Noiembrie 2020

Exceptional!

Vacaru Denisa 9 Martie 2020

Serviciile sunt profesioniste si livrarea excelenta. Tortul a fost delicios! O adevarata surpriza pentru cei dragi. Va multumesc!

Carmen Stan 15 August 2019

Foarte bun tortul! Multe fructe și friscă! Vreau să remarc modul în care firma a manageriat o situație mai delicată! Deși am comandat într-un termen relativ scurt, produsul a ajuns în condiții speciale în timp util! Recomand! Firmă de încredere!

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord