Tort Pădurea Neagră

Tort Pădurea Neagră

Cod produs: 50

313 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

129 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Tortul Pădurea neagră, savuros și gustos, tortul din blat de cacao combinat cu crema de ciocolată și crema de frișcă va aduce o surpriză atunci când îl împarți cu cei dragi. Aspectul exterior dat de decorul de fulgi de ciocolată neagră și fructe va fi completat de aspectul plăcut atunci când este pus în farfurie.

Alergeni:
gluten albus de ou lapte
Componente:
Blat cacao, Crema ciocolata, Crema frisca, Visine, Ciocolata neagra, Cirese confiate, Frisca
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Lumi Martin 28 Iulie 2021

Încântați de calitatea produsului. Tortul Pădurea Neagră a avut un gust delicios, ingredientele au fost toate proaspete, rețeta - perfect executată. Livrat la timp. Servicii impecabile din momentul comenzii și până la livrarea la ușă! Felicitări, Torterie.ro! Vom apela cu siguranță din nou la Dvs. pentru ocazii speciale!

Marcela Grigore 10 Martie 2021

Tortul a fost excelent, iar livrarea si surpriza pe masura. Cu siguranta vom mai comanda de pe torterie.ro!

Neculae Radutoiu 22 Ianuarie 2021

Super bun !Am comandat unul in decembrie 2020.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord