Tort Ciocolată aniversar

Tort Ciocolată aniversar

Cod produs: 134

224 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

139 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Dacă vrei să dăruiești un tort discret dar cu o notă puternică de savoare, acest tort este alegerea perfectă. Aspectul tortului este unul discret, fiind îmbrăcat în frișcă sau cremă de ciocolată, cu un decor din ciocolată care parcă șoptește conținutul cu aromă puternică a blatului de cacao, savoarea siropului de rom și bineînțeles abundența de cremă de ciocolată și frișcă.

Alergeni:
gluten albus de ou lapte fructe de padure nuci alune
Componente:
Crema ciocolata, Frisca, Blat cacao, Ciocolata alba
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Nu există nici o impresie. Adaugă tu una.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord