Tort Light

Tort Light

Cod produs: 148

65 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

129 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

În aceeași notă ca și numele, tortul Light este un tort diplomat, protocolar, menit să mulțumească pe toată lumeaprin gustul binecunoscut al cremei diplomat, dar oferind un gust aparte prin fructele de sezon care il completează. Tortul are același aspect protocolar ca și gustul, fiind îmbrăcat în frișcă și decorat cu fructe care să îi ofere culoare, atât cât să atragă atenția.

Alergeni:
gluten albus de ou lapte fructe de padure nuci alune arahide
Componente:
Blat alb, Frisca, Crema diplomat, Fructe de sezon
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Nu există nici o impresie. Adaugă tu una.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord