Nu ezitați să ne contactați 0785609332

Tort Ciocolată cu nucă

Tort Ciocolată cu nucă

Cod produs: 140

33 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

129 Lei/kg cu TVA inclus

Informații despre produs

Descriere:

Dacă vrei altceva și știi că nucile fac parte din preferințele persoanei la care te gândești, îți recomanăm tortul cu blatul de cacao perfect îmbinat cu crema de ciocolată, nota discretă a siropului de vanilie și bineînțeles, nucile bogate in savoarea lor cruncy. La fel de impresionant ca și gustul este aspectul tortului, fiind îmbrăcat în glazură de ciocolată și cremă de ciocolată.

Alergeni:
gluten albus de ou lapte fructe de padure nuci alune arahide
Componente:
Ciocolata neagra, Blat cacao, Crema ciocolata
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot să difere și pot fi proaspete sau congelate.
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză iar modul de preparare poate să difere în funcție de laboratorul din zona localității de livrare. Culorile pot să difere și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului.
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h.
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Nu există nici o impresie. Adaugă tu una.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord