Nu ezitați să ne contactați 0785609332

Tort cu Cremă de Lămâie

Tort cu Cremă de Lămâie

Cod produs: 33

194 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

119 Lei/kg cu TVA inclus

Informații despre produs

Descriere:

Tortul cu Cremă de Lămâie e pentru pretențioși. Vrei să aduci un pic de savoare cuiva care nu preferă în mod deosebit dulciurile? Alege Tortul cu cremă de lămâie. Blatul fin alb se îmbină perfect cu crema ușoară de lămâie. Venim în ajutorul tău cu un decor elegant din felii de lămâie și ciocolată albă.

Alergeni:
gluten albus de ou lapte
Componente:
Blat alb, Crema lamaie, Ciocolata alba, Pasta de zahar
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot să difere și pot fi proaspete sau congelate.
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză iar modul de preparare poate să difere în funcție de laboratorul din zona localității de livrare. Culorile pot să difere și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului.
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h.
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Nu există nici o impresie. Adaugă tu una.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord