Nu ezitați să ne contactați 0785609332

Tort Iaurt cu zmeură

Tort Iaurt cu zmeură

Cod produs: 150

152 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

119 Lei/kg cu TVA inclus

Informații despre produs

Descriere:

O ploaie de gusturi și arome este ceea ce vei dărui prin acest tort a cărui compoziție impresionează datorită gustului inconfundabil al zmeurei, echilibrat de savoarea discretă a cremei de frișcă, ciocolată albă și iaurt în contrast cu blatul de cacao.

Decorul e unul vesel, jucăuș datorită glazurii de ciocolată albă în contrast cu glazura colorată și a florilor de zahăr.

Alergeni:
gluten albus de ou lapte zmeura fructe de padure capsuni nuci alune arahide
Componente:
Zmeura, Blat cacao, Crema frisca, Ciocolata alba, Crema iaurt cu fructe de padure
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot să difere și pot fi proaspete sau congelate.
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză iar modul de preparare poate să difere în funcție de laboratorul din zona localității de livrare. Culorile pot să difere și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului.
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h.
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Nu există nici o impresie. Adaugă tu una.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord