Tort Fresh Passion

Tort Fresh Passion

Cod produs: 154

261 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

129 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Elegant și discret, datorită aspectului ce îl oferă glazura de ciocolată și decorurile fine ce înfrumusețează tortul, savuros și impresionant, datorită conținutului de cremă de frișcă cu mascarpone combinată cu fructe, acest tort este unul fresh și ușor, crema fiind una spumoasă cu note acrișoare, echilibrată cu ajutorul blatului de cacao.

Alergeni:
gluten albus de ou lapte fructe de padure nuci alune arahide
Componente:
Blat cacao, Crema mascarpone, Crema frisca, Fructe de padure
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Dimitriu Dorina 20 Iulie 2022

Tortul este savuros, grozav de frumos, proaspat si rece. A fost livrat conform planificare. Ma bucur ca m-ati ajutat sa fac o surpriza savuroasa unui copil.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord