Nu ezitați să ne contactați 0785609332

Tort Doboș

Tort Doboș

Cod produs: 47

274 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

99 Lei/kg cu TVA inclus

Informații despre produs

Descriere:

Pentru cei care vor același gust dintotdeauna, tortul Doboș e alegerea ideală. Același gust îl vei găsi în orice cofetărie pentru acest desert clasic, insă noi vom face surpriza mai frumoasă fiindcă ți-l livrăm acasă.

Pe lângă blatul și crema inconfundabile de doboș, tortul vine îmbrăcat în cuvertură de zahăr caramelizat și decorat cucremă de ciocolată și flori de marțipan, ciocolată neagră și albă.

Alergeni:
gluten albus de ou lapte
Componente:
Blat dobos, Crema dobos, Zahar caramelizat, Crema ciocolata, Pasta de zahar
Forma:
Dreptunghiular
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Marian Lavinia 3 Februarie 2021

Este fffff delicios tortul. L-am comandat si cu alta ocazie. Multumesc torterie pt ca imi dai oportunitatea de a fi alaturi de cei dragi si de a le face o surpriza dulce. Sunt la a 4 comanda si sunt ffff multumita

Dan Andreia 21 Noiembrie 2020

Buna, tortul a fost delicios cu siguranta am sa recomand si am sa revin la dvs.Aspectul tortului impecabil. Va multumesc.

Aldea Kati 15 Octombrie 2020

Va multumesc din suflet ! Tortul a ajuns la timp ! Va multumesc ca existati oameni frumosi !!

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord