Nu ezitați să ne contactați 0785609332

Tort Caramel

Tort Caramel

Cod produs: 56

99 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

89 Lei/kg cu TVA inclus

Informații despre produs

Descriere:

Tortul caramel e o alegere care să împaceși pe cei iubitori de ciocolată dar și pe cei care o preferă mai puțin. Gustul discret de caramel din blat e îmbinat cu atenție cu crema de caramel, astfel încât să ofere o aromă echilibrată. Decorul e încântător! Simplu și discret tortul e îmbrăcat în ciocolată neagră iar baza este din barot de alune. Atenția cade cu siguranță pe florile de marțipan, făcute cu pasiune de decoratorii noștri.

Alergeni:
lapte
Componente:
Blat caramel, Sos caramel, Barot alune, Sos alb, Ciocolata neagra, Pasta de zahar
Forma:
Rotunda
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Erika 21 Aprilie 2020

Va multumesc mult mama a fost foarte bucuroasa de tort.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord