Nu ezitați să ne contactați 0785609332

Tort Personalizat

Tort Personalizat

Cod produs: 49

103 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

159 Lei/kg cu TVA inclus

Informații despre produs

Descriere:

Acest tort este un tort special, "creat" dupa dorința clientului, în urma discuțiilor purate cu acesta. Tortul special nu face  parte din oferta standard a Torterie.ro dar, în măsura în care este posibil, se poate face un tort cu un alt aspect sau umplutură, în funcție de disponibilitatea acestuia în localitatea unde dorește să fie livrat. Trebuie doar să ne contactați, ne comunicați ce fel de tort ați dori să livrăm la domiciliu și stabilim împreună detaliile. 

Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

claudiu boncea 3 Aprilie 2019

Foarte clar si la subiect. Abia stept sa comand un tort cat de curand. Multumesc!

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord