Tort Ciocolată cu Frișcă

Tort Ciocolată cu Frișcă

Cod produs: 25

470 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

129 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Nu știi ce gusturi are în materie de deserturi? Comandă tortul de ciocolată cu frișcă. Blatul fin cu cacao, crema de ciocolată și frișcă, aduc un gust echilibrat, gata să mulțumească pe oricine.

Decorul e impresionant dat de contrastul dintre crema de ciocolată și frișcă care îmbracă tortul și decorurile confecționate din ciocolată albă și neagră și nu în ultimul rând de ploaia de fulgi de ciocolată neagră.

Alergeni:
gluten albus de ou lapte
Componente:
Blat cacao, Crema ciocolata, Crema frisca, Ciocolata neagra
Forma:
Dreptunghiular
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Carmen Istratescu 24 Iulie 2021

O surpriza foarte plăcută ,fiul meu a rămas foarte surprins și emoționat. Gustul foarte bun și apreciat de el și persoanele apropiate. Serviciul impecabil. Recomand cu încredere.

Popa Maria 5 Iunie 2021

O surpriză frumoasă făcută părinților. Tortul a fost apreciat de toata familia pentru estetică și gust. Vă mulțumesc pentru serviciul impecabil. Recomand cu drag!

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord