Tort Ciocolată albă cu fructe

Tort Ciocolată albă cu fructe

Cod produs: 136

85 persoane au comandat acest produs

Pași comandă

Alegeți localitatea de destinație

Alegeți o dată și un interval orar pentru livrarea comenzii

129 Lei/kg

Informații despre produs

Descriere:

Dacă nu știi ce să alegi sau nu cunoști suficiente detalii despre preferințele persoanei pentru care dorești să dăruiești un zâmbet dulce, noi îți venim în ajutor cu tortul de ciocolată albă cu fructe de sezon. Tortul are la bază un blat albcare se îmbină perfect atât vizual cât și ca gust cu crema de vanilie iar fructele vor da acea notă discretă de prospețime, cât să încânte și până și pe cei mai pretențioși.

Alergeni:
gluten albus de ou lapte fructe de padure nuci alune
Componente:
Ciocolata alba, Blat alb, Crema vanilie, Fructe
Forma:
Dreptunghiular
Note:
Torturile care conțin fructe, în funcție de disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- (10% - 15%), în funcție de complexitatea executării tortului
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8 grade C. Termen de valabilitate: 48 h
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile utilizate pentru asamblarea lor. A nu se consuma. A se indeparta de pe produse inainte de consum.

Impresii despre produs

Nu există nici o impresie. Adaugă tu una.

Voteaza:

Produse similare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ți oferi o experiență tot mai bună atunci când îl vizitezi. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Sunt de acord